Kinderrechter buigt zich over lot uithuisgeplaatste Hansje (6) uit Oss

19 juni 2014 om 03:22
nl
De kinderrechter in Den Bosch buigt zich donderdag over het lot van de zesjarige Hansje uit Oss. De uithuisplaatsing van de zesjarige werd op film vastgelegd door zijn moeder Irme. De opname toont hysterische taferelen. Volgens ingewijden 'blundert' jeugdzorg met deze uithuisplaatsing.
Geschreven door

Moeder Irme heeft eerder al gezegd dat ze tijdens de rechtszaak wil aantonen dat er fouten zijn gemaakt door Jeugdzorg. Haar advocaat zal tijdens de zitting pleiten dat Hans zo snel mogelijk terug moet naar zijn moeder. De zaak wordt behandeld achter gesloten deuren.[tweet:body:https://twitter.com/tonnievossen/status/479526988236214272]
'Onzorgvuldig'Ook stelt hij dat Bureau Jeugdzorg feiten en meningen door elkaar heeft gehaald. Het bureau heeft volgens de advocaat onzorgvuldig gehandeld en niet genoeg onderzoek naar de siuatie van het kind gedaan.
Nadat het filmpje van de uithuisplaatsing in de publiciteit verscheen, liet Bureau Jeugdzorg weten honderden boze telefoontjes te hebben gekregen. Daar zaten ook doodsbedreigingen tussen.
De zitting begon om negen uur 's ochtends.
[YouTube:body:http://youtu.be/RR8cZuXPiYU]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.