Tachtig verkeersborden gestolen rond Asten en Gemert-Bakel

19 juni 2014 om 18:50 • Aangepast 24 april 2020 om 14:15
nl
Automobilisten die rond de gemeenten Asten en Gemert-Bakel rijden, zouden zomaar eens niet kunnen weten hoe de verkeerssituatie daar is. De afgelopen weekenden werden daar in totaal tachtig verkeersborden gestolen.
Geschreven door

Wie de verkeersborden van de palen heeft afgeschroefd, is onduidelijk. Ook op de vraag waarom de borden gestolen zijn, tast de politie nog in het duister.
Afgelopen weekend al veertig borden wegIn het weekend van 14 en 15 juni werden langs de Stippelberg in Milheeze ongeveer veertig borden van palen afgeschroefd en meegenomen. Het gaat onder meer om borden bij de kruisingen van de Hazenhutsedijk en de Gemertsedijk.
In hetzelfde weekend zijn ook in de gemeente Asten verkeersborden gestolen. Ook in het Pinksterweekeinde sloegen de verkeersbordendieven toe.
Ook in Asten veertig borden weggenomenHet zou gaan om zeker veertig verkeersborden die zijn meegenomen bij wegen in het buitengebied van Asten. De politie sluit niet uit dat ook uit andere gemeenten borden zijn meegenomen.
De politie zoekt getuigen. De gemeente Asten roept via Facebook getuigen op zich te melden. Er wordt benadrukt dat door het ontbreken van de verkeersborden er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.