Organisator Oranjecamping gaat flink de mist met een camping voor Belgen

19 juni 2014 om 22:16
nl
Jokko de Wit uit Breda, organisator van de Oranjecamping in Brazilië en van het Belgische equivalent Devillage, heeft gezegd dat hij heeft gefaald. Veel Belgen op de Devillagecamping zijn woedend omdat ze niet krijgen waarvoor ze hebben betaald. Er zijn te weinig douches, geen internet en geen luxe tenten.
Geschreven door

Dat schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws. De baas van de Oranjecamping is door de Belgische voetbalbond gevraagd ook een camping voor de Belgen te organiseren. 'We zijn hier drie jaar mee bezig geweest. Maar wat het uiteindelijk is geworden, is niet wat we beloofd hadden. We hebben gefaald, onze excuses”, laat De Wit weten tegenover de Belgische krant.
CompensatieDe Wit stelde eerder drie compensaties voor: een avond gratis bier, een gratis busticket naar de Copacabana en een permanente verlaging van de prijs voor drank van 2,25 euro naar twee euro.  
Het voorstel viel niet in goede aarde bij de Belgische supporters. "Compleet respectloos tegenover ons. Hij en de voetbalbond lachen ons, de trouwste supporters, in ons gezicht uit. Een schande."
'Niet anders'Eerder liet De Wit bij Omroep Brabant nog weten dat het organiseren van een camping voor Belgen niet veel anders is dan het organiseren van een camping voor Nederlanders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.