Belkin vraagt tien euro aan supporters: 'Houd de Nederlandse wielerploeg op de weg'

20 juni 2014 om 10:59
nl
Wielerploeg Belkin roept supporters op een tientje over te maken aan het team. De Nederlandse wielerformatie is op zoek naar een nieuwe sponsor, maar wil via crowdfunding alvast een deel van de ploeg financieren. "Houd de Nederlandse wielerploeg op de weg met slechts tien euro", zo valt op de website te lezen.
Geschreven door

Het Belkin Pro Cycling Team, met onder andere de Brabantse renners Steven Kruijswijk, Moreno Hofland, Lars Boom, Stef Clement en Marc Goos, heeft sinds kort een probleem. Sponsor Belkin heeft aangegeven dat het aan het eind van dit jaar stopt met de financiering van het team.
'Onderdeel van het team worden'"We vertrouwen er op dat we een nieuwe sponsor gaan vinden", zo valt op de website van de wielerformatie te lezen. "Maar we willen zaken ook in eigen hand nemen via crowdfunding. Met uw support kunnen we een deel van het team financieren en potentiële sponsors laten zien dat we loyale fans hebben. Voor tien euro steun je niet alleen het team, maar wordt je er ook onderdeel van. Help ons Team Oranje voort te zetten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.