Video

Tweede editie Best Kept Secret Festival van start in Hilvarenbeek

20 juni 2014 om 18:42 • Aangepast 21 november 2020 om 23:52
nl
Op het festivalterrein bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek startte vrijdagmiddag de tweede editie van het Best Kept Secret Festival. Een festival waar het volgens de organisatie honderd procent om de muziek gaat.
Profielfoto van
Geschreven door

De festivalgangers werden vanaf negen uur 's ochtends vanaf het station in Tilburg met pendelbussen vervoerd naar het festivalterrein bij de Beekse Bergen.
Bij het Best Kept Secret Festival draait het volgens de organisatie honderd procent om de muziek. Er komen een aantal grote namen optreden, maar het draait vooral om het ontdekken van nieuwe bandjes en artiesten. Er zijn vijf podia en twee campings. Op de website van 3voor12 is een livestream van het festival.

Wachten op privacy instellingen...

Twee festivals naast elkaarHet festival duurt nog tot en met zondag. Onder meer Elbow en Franz Ferdinand treden op. Klik hier voor de complete line-up. In het centrum van Hilvarenbeek is dit weekend ook het Elastiek festival.
Dat is ook een muziekfestival, alleen is de toegang daar gratis. Volgens de organitor Fred van Laarhoven is het allemaal in goed overleg gegaan. "We verwachten weinig problemen of overlast. Zij trekken ook een heel ander publiek dan wij."

Wachten op privacy instellingen...

Grote namenOp Elastiek staan onder meer Jett Rebel en Postmen op het podium. "Dat zijn ook grote namen, dus wij verwachten ook redelijk wat toestroom", vertelt Van Laarhoven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.