Video

IJssalon Nemanja in Mierlo-Hout dicht na klachten boze buurman, ‘Te triest voor woorden’

21 juni 2014 om 01:57 • Aangepast 21 november 2020 om 23:51
nl
Na meerdere uit de hand gelopen ruzies vinden de eigenaren van ijssalon Nemanja in Mierlo-Hout het mooi geweest. Ze sluiten tijdelijk de deuren vanwege een slepend conflict met de buurman. De vergunning voor de ijssalon aan de Hoofdstraat is aangepast, waardoor de ijssalon een beveiliger moet aannemen.
Profielfoto van
Geschreven door

Dat laten de eigenaren Jan en Elle de Brouwer bedroefd weten op Facebook.
Het echtpaar heeft de brief die zij binnenkreeg van de gemeente gepubliceerd. Daaruit blijkt dat 'geluidsoverlast' één van de redenen is waarom de vergunning wordt aangepast. De eigenaren gaan nu rustig bekijken of het rendabel is om door te gaan met beveiliger.
Terras wegHet terras van Nemanja moest eind mei al weg na meerdere meldingen van geluidsoverlast. De buurman van de ijssalon bleef echter herhaaldelijk aankloppen bij de gemeente. Zo zouden er ook afvalresten van de ijssalon in zijn voortuin liggen, schrijft de gemeente.

Wachten op privacy instellingen...


'Hij verziekt het voor anderen'Buurman Jos van Nuenen zou niet tegen de kinderen kunnen die op de stoep van Nemanja een ijsje eten op de picknickbanken. Zij maken volgens hem teveel lawaai en daardoor zou hij zijn woonkamer naar de achterkant van zijn huis hebben moeten plaatsen. Volgens buurtbewoners stelt hij zich aan, maar daar heeft buurman Van Nuenen geen boodschap aan. " Ze terroriseren me, maar ik ben een volhouder", zegt hij tegen Omroep Brabant.
Op Facebook reageren klanten en omwonenden teleurgesteld op het nieuws. 'Deze man moet hard aangepakt worden' en 'hij verziekt het voor anderen' zijn reacties die op het sociale medium de revue passeren.
Petitie tegen buurmanEr is een petitie tegen de buurman begonnen. Deze was zaterdagmiddag al meer dan duizend keer ondertekend.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.