Extra tenten op Oranjecamping van Bredanaar Jokko de Wit in Sao Paulo

21 juni 2014 om 23:26 • Aangepast 24 april 2020 om 14:20
nl
De Oranjecamping in Sao Paulo van Bredanaar Jokko de Wit krijgt uitbreiding voor de laatste groepswedstrijd van het Nederlands elftal op het WK. Alle opgezette tenten zitten vol en daarom heeft de organisatie extra tenten besteld.
Geschreven door

Naar verwachting verblijven rondom de wedstrijd tegen Chili, die maandag in Sao Paulo wordt gespeeld, ongeveer 550 gasten op de Oranjecamping. De overwinningen van het Nederlands elftal op Spanje (5-1) en Australië (3-2) hebben geleid tot extra boekingen. OranjeparadeDe Nederlandse kampeerders trekken maandagochtend in de traditionele Oranjeparade vanaf het campingterrein naar het stadion in de Braziliaanse metropool. Het grootste deel van de route leggen ze per trein of metro af. In de Arena de Sao Paulo klinkt om 13.00 uur lokale tijd (18.00 uur in Nederland) het eerste fluitsignaal.
Geld terug De Wit is ook initiator van de Belgische variant op de Oranjecamping. De voorzieningen op het campingterrein Devillage vlakbij het strand in de Braziliaanse stad zijn ondermaats, wat de afgelopen dagen tot veel klachten leidde. De Belgen betalen gemiddeld zo'n 160 euro per dag om op de camping te verblijven. Zij krijgen Belgen ter compensatie per persoon 50 euro per nacht terug.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.