Eerste training Willem II, fans krijgen worstenbroodje van directeur

23 juni 2014 om 14:16 • Aangepast 21 november 2020 om 23:49
nl
In de schaduw van het WK voetbal in Brazilië is Willem II als eerste Brabantse eredivisieclub maandag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Jurgen Streppel werkte maandagochtend de eerste training af.
Profielfoto van
Geschreven door

Willem II zag vorige week aanvaller Ruud Boymans vertrekken naar FC Utrecht. Boymans was vorig seizoen goed voor 27 doelpunten. Willem II huurde de aanvaller van AZ en had de hoop Boymans voor nog een seizoen te kunnen huren.
Worstenbroodjes voor fansDe eerste training van het seizoen werd door zo'n vijftig supporters bezocht. Zij kregen van directeur Berry van Gool en heerlijk worstenbroodje. Maar de fans zullen ongetwijfeld liever onder anderen een nieuwe spits en doelman naar Tilburg zien komen.
Maar de staf van Willem II zit niet stil. Zo probeerde trainer Streppel onlangs verdediger Frank van der Struijk terug naar Tilburg te halen. Maar het aanbod van Willem II was niet aantrekkelijk genoeg voor de oud-speler van Vitesse. Ook een hoofdsponsor ontbreekt voorlopig nog in Tilburg. Streppel erkent dat hij liever met een geldschieter en wat aanwinsten aan het seizoen was begonnen, maar hij vraagt om geduld.
"In de organisatie moet wat gebeuren en er moeten spelers komen. Daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Maar in tegenstelling tot het verleden ligt er nu niets op straat. Dat betekent dat er een integere organisatie is. Dan hoef je niet te reageren op speculaties."
Belangrijkste prioriteit is een doelman en een spits, Streppel wil vooral kwaliteit aan boord halen. "Het heeft geen zin om hetzelfde niveau te halen. We hebben jongens nodig die beter zijn, anders moeten we ze niet halen. Dus geen paniekaankopen, we hebben nog zeven weken tot de eerste wedstrijd. Ik weet niet beter dan dat de selectie op 31 augustus pas ingevuld is."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.