Ossenaar Alexander Klöpping met Blendle in de race voor Dutch Design Awards

23 juni 2014 om 17:35
nl
Alexander Klöpping uit Oss is met zijn digitale krantenkiosk Blendle in de race voor de Eindhovense Dutch Design Awards. De Ossenaar neemt het op tegen drie andere finalisten in de categorie 'Service& Systems'.
Geschreven door

Klöpping is samen met Martin Blankestein de bedenker van het populaire Blendle. Met het multimediale platform kunnen artikelen per stuk afgerekend worden. Je hoeft daardoor geen hele krant of geen volledig tijdschrift te kopen als je maar één artikel wilt lezen.
De Ossenaar neemt het in de competitie op tegen Lemz, Philips en Ester van de Wiel. Een internationale vakjury wijst de winnaar aan en reikt de prijs uit tijdens Dutch Design Week, dat halverwege oktober begint.[YouTube:body:http://youtu.be/ifmRWuVYBuA]
Winnaar in oktoberVolgens de jury is Blendle een prachtig initiatief. "De gehele keten is goed ontworpen en slim doordacht. Blendle verandert de wereld van online publishing."
Het werk van alle finalisten, dus ook van Klöpping, is halverwege oktober de hele week te zien in een overzichtsexpositie. De winnaars worden op zaterdag 18 oktober bekendgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.