Vriendin van vermoorde Eindhovense crimineel Ernesto Pistone opgepakt

24 juni 2014 om 15:42
nl
Voor de moord op de Eindhovense crimineel Ernesto Pistone is dinsdag zijn 27-jarige vriendin aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de liquidatie. De Eindhovense werd aangehouden in Bergschenhoek. Dat bevestigen welingelichte bronnen.
Geschreven door

Pistone was net anderhalve week vrij uit voorarrest toen hij voor zijn huis in Eindhoven werd neergeschoten en in het ziekenhuis overleed. De daders vluchtten op een scooter die later verbrand werd teruggevonden.
De politie hield vorige week een derde verdachte aan voor de liquidatie van de Italiaanse crimineel. Een week daarvoor werden twee Eindhovenaren van 25 en 26 jaar aangehouden voor de schietpartij.[YouTube:body:http://youtu.be/RYtD3r-qx9s]
Kogelwerend vestPistone handelde in harddrugs en vreesde al langer voor zijn leven. Vanwege de dreiging droeg de Italiaan regelmatig een vuurwapen en een kogelwerend vest.
Volgens omstanders werd er drie tot acht keer geschoten. Er werken twintig rechercheurs aan de zaak. De politie zoekt nog naar getuigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.