Politiehond bijt luidruchtige feestvierder in Helmond het ziekenhuis in

24 juni 2014 om 16:08
nl
Een 47-jarige Helmonder is maandagnacht gewond geraakt door een beet van politiehond. Dat gebeurde nadat hij na meerdere waarschuwingen zijn luide muziek niet wilde afzetten. Hij is samen met een 46-jarige man opgepakt voor aanhoudende geluidsoverlast.
Geschreven door

De politie kreeg maandagavond meerdere klachten binnen van inwoners in de wijk Haverveld over 'zeer luide muziek'. De bewoner werd gewaarschuwd dat bij de volgende overtreding zijn geluidsapparatuur in beslag zou worden genomen.
Daar wilde de Helmonder niet naar luisteren. Daardoor was er halverwege de nacht weer sprake van geluidsoverlast. De agenten keerden terug naar zijn huis en namen de muziekinstallatie in beslag. De twee mannen gingen daar niet mee akkoord en verzetten zich hevig tegen de agenten.
Gewond naar ziekenhuisToen de twee mannen gewelddadig werden, moest een politiehond ingrijpen. De oudste verdachte raakte gewond door een hondenbeet. Hij werd gewond naar het ziekenhuis gebracht en werd even later overgebracht naar het bureau. Beide mannen zitten nog vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.