Video

Opkomst 'biggest' Facebook-picknick in Valkenbergpark Breda valt fors tegen

24 juni 2014 om 18:48 • Aangepast 24 april 2020 om 14:25
nl
De Facebookpicknick in Breda is dinsdag toch niet zo een succes geworden als verwacht. Studenten van de NHTV riepen voor een studie-opdracht op om massaal naar het park Valkenberg te komen voor een massale picknick.
Geschreven door

In totaal gaven ruim zeshonderd mensen via Facebook aan te komen picknicken, maar rond drie uur 's middags waren er slechts zestig mensen aanwezig in het park.
'Wel succes'De organiserende studenten zijn tevreden met de opkomst. ''Als je een oproep doet via Facebook moet je rekening houden met een opkomst van één procent. Dan doen we het nu goed'', vertelt een van de organiserende studenten.
Daarnaast is er nog een andere reden. ''We hebben er toch voor gezorgd dat een aantal studenten achter de computer vandaan is gekomen, dus is ons doel wat dat betreft geslaagd'', zegt een andere student.
'Lekker gezellig'De studenten die wel gehoor gaven aan de oproep vonden het spontane evenement, ondanks de lage opkomst, toch gezellig. ''Het gaat er niet om hoe druk het is, als het maar gezellig is. Dat lukt wel met deze wijntjes'', vertelt een bezoeker.
Begin vorig jaar werd ook een oproep gedaan via social media voor een sneeuwballengevecht in hetzelfde park. Daar kwamen toen ruim zeshonderd mensen op af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.