Sport woensdag: RKC haalt Van Zeist, Matavz wil geld van Kazan

25 juni 2014 om 08:08
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor RKC-trainer Wim van Zeist, tennisster Kely Versteeg, PSV-voetballer Tim Matavz, beachvolleyballer Daan Spijkers en de FC Oss-trainers Rein Baart en Klaas Wels.
Geschreven door

Wim van Zeist assistent RKCRKC Waalwijk heeft Wim van Zeist aangetrokken als nieuwe assistent-trainer. Van Zeist neemt de plaats in van Roy Hendriksen. Die maakte dinsdag bekend over te stappen naar NEC. Van Zeist was eerder assistent-trainer, techniektrainer en hoofd van de jeugdopleiding bij De Graafschap. Van Zeist werkte bij Red Bull Ghana ook al samen met de nieuwe RKC-coach Martin Koopman.
Arcangioli stuit VersteegKelly Versteeg is in de eerste ronde van het Breda Future-tennistoernooi uitgeschakeld. Het talent uit Putte was dinsdag niet opgewassen tegen Manon Arcangioli uit Frankrijk (7-6, 6-0).
'Matavz wil geld zien van Kazan'Tim Matavz heeft een miljoenenclaim neergelegd bij Rubin Kazan. De PSV-voetballer leek tijdens de winterstop rond te zijn met de Russische club, maar Kazan zag op het laatste moment af van een transfer. Matavz wil nu het verschil tussen het salaris wat hij verdient in Eindhoven en wat hij zou verdienen bij Kazan als schadevergoeding, vertelt zijn zaakwaarnemer aan Voetbal International.
Baart en Wels blijven bij FC OssDe assistent-trainers Rein Baart en Klaas Wels blijven bij FC Oss. Zij hebben hun aflopende contracten verlengd.
Wildcard Spijkers voor toernooi Den HaagTilburger Daan Spijkers heeft met Michel van Dorsten een wildcard gekregen voor het Grand Slam-beachvolleybaltoernooi in Den Haag. Dat vindt van 15 tot en met 20 juli plaats. Spijkers en Van Dorsten spelen dit seizoen voor het eerst samen. Daardoor staan zij niet hoog genoeg op de wereldranglijst om rechtstreeks toegelaten te worden tot het toernooi in Den Haag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.