Goeiemorgen Brabant! De vijf belangrijkste berichten voor bij de eerste kop koffie

25 juni 2014 om 10:20 • Aangepast 24 april 2020 om 14:27
nl
Goeiemorgen, Brabant! Een eerste blik op het nieuws in bed of tijdens het halen van koffie voor je collega's op het werk. Met deze Omroep Brabant Wekdienst ben je binnen vijf minuten op de hoogte van het belangrijkste nieuws van vannacht en vanochtend.
Geschreven door

Provincie verdiende 4,7 miljard euro aan Essent en is nu aan het 'gokken met gemeenschapsgeld'Brabant verdiende 4,7 miljard euro aan energiebedrijf Essent. Met dat geld durft de provincie steeds meer risico's te nemen, maar volgens de Tilburgse hoogleraar heeft dat iets weg van gokken met gemeenschapsgeld.
'Inwoners Amersfoort willen Sytze van der Velde lynchen'De veroordeelde pedoseksueel Sytze van der Velde uit Eindhoven moet binnen een week vertrekken uit Amersfoort, vinden de bewoners van de wijk waar hij nu woont. Gebeurt dit niet dan kan zijn veiligheid volgens bewoners niet worden gegarandeerd.
Politiehelikopter boven Loon op Zand: zoektocht naar drie jonge inbraakverdachten in wijk MolenwijckBoven Loon op Zand en omgeving heeft woensdagochtend vroeg een helikopter gecirkeld. De politiehelikopter hielp collega's op de grond bij een zoektocht naar enkele verdachten van een inbraak.
Luis Suárez bijt wéér: na PSV'er Bakkal en Ivanovic gaan de tanden nu in Italiaan ChielliniLuis Suarez beet dinsdag in het WK-duel tegen Italië weer een tegenstander. PSV'er Otman Bakkal heeft de discutabele eer de eerste te zijn in wie Suarez ooit zijn tanden zette.
Themadag in kader Eureka: speurtocht naar DNA van Philips, op 25 juni in museumIn het Philips Museum in Eindhoven is woensdag de 'Mijn Philips'-dag, waar honderd jaar aan uitvindingen van Philips centraal staan. Wij staan stil bij wetenswaardigheden, mooie anekdotes over Philipsproducten, memorabilia en natuurlijk de uitvindingen zelf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.