Vijf tips over dode man in uitgebrande auto aan Pettelaar Sint-Michielsgestel - Omroep Brabant

Vijf tips over dode man in uitgebrande auto aan Pettelaar Sint-Michielsgestel

25 juni 2014 om 12:46 • Aangepast 24 april 2020 om 14:27
nl
Bij de politie zijn tot dusver vijf tips binnengekomen over de dode man die zondag in een uitgebrande auto op landgoed Pettelaar in Sint-Michielsgestel werd gevonden. Dat laat de politie woensdag desgevraagd weten.
Geschreven door

De man kwam vermoedelijk door een misdrijf om het leven, zo denkt de politie. Zijn identiteit is nog niet bekend.
Het Nederlands Forensisch Instituut verricht momenteel DNA-onderzoek, waarvan de resultaten naar verwachting enige tijd op zich laten wachten. Pas daarna kunnen de nabestaanden worden ingelicht.
Het is niet bekend waar in de auto het lichaam precies lag. De politie wil dit in belang van het onderzoek niet zeggen. "Dit is informatie die bij een verhoor cruciaal kan zijn. Daarom willen we dit nog niet openbaar maken", zo legt woordvoerder Els Reijnders uit.
Onderzoek in volle gangDe politie heeft twintig rechercheurs van het Team Grootschalige Opsporing op de zaak gezet. Naar verluidt vroegen zij onder meer bewakingsbeelden van een tankstation vlakbij op.
Op die beelden zouden mogelijk het slachtoffer en misschien de dader zijn te zien. Misdaadjournalist Hendrik-Jan Korterink denkt zelfs dat er meerdere daders waren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.