Negen arrestaties bij hennepruimdag in West-Brabant, twaalf kwekerijen ontmanteld

25 juni 2014 om 19:37
nl
De politie heeft woensdag in onder andere Bergen op Zoom, Tilburg, Breda en Oosterhout negen mensen opgepakt bij de ruiming van twaalf hennepkwekerijen.
Geschreven door

In Bergen op Zoom zijn in twee huizen aan de Zwartewaal kwekerijen geruimd. In een garage vonden agenten een drogerij met bijna 7,5 kilo hennep. De 27-jarige bewoner is daarvoor aangehouden. Op een zolder aan dezelfde straat stonden 811 hennepstekjes. Daarvoor zijn twee personen aangehouden.
Vier kwekerijen in TilburgAan de Reigerstraat in Fijnaart is een kwekerij gevonden met in totaal 199 hennepplanten. De 49-jarige bewoner is gearresteerd.
In Tilburg zijn vier hennepkwekerijen ontmanteld. Aan de Dessinateurstraat stonden op de eerste etage van een huis 87 planten. Daar is een 48-jarige man voor opgepakt. Op de Bataviastraat stonden 204 hennepplanten. Aan de Abdij van Averbodestraat zijn 96 planten gevonden en aan het Rosmolenplein stonden in een tuin vijftien hennepplanten.
Vrouw in Breda opgepaktIn een garage aan de Galvanistraat In Oosterhout is een kwekerij met 149 planten gevonden. Daarvoor is een 43-jarige man aangehouden.
Aan de Monseigneur Poelsstraat in Hoogerheide stonden 35 planten op de zolder van een woning. In een schuur aan de Wandelakker in Breda is een kwekerij met dertig planten geruimd. Een 27-jarige vrouw werd meegenomen voor verhoor.
Net geoogste kwekerij in schuurEen 39-jarige man is aan de Molenstraat in Almkerk gearresteerd. Hij had een net geoogste kwekerij in zijn schuur waar nog veel hennepafval en apparatuur lag.
Tot slot is in het Zeeuwse Poortvliet een 24-jarige man aangehouden voor een hennepkwekerij op de bovenverdieping van een huis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.