IJssalon Nemanja in Mierlo-Hout gaat weer open: 'We kunnen weer lekker ijs verkopen'

26 juni 2014 om 16:01 • Aangepast 24 april 2020 om 14:30
nl
IJssalon Nemanja in Mierlo-Hout gaat vrijdag weer open. Dat kondigen de exploitanten Jan en Elle de Brouwer aan op hun Facebook-pagina. "We zijn blij dat we weer lekker ijs kunnen verkopen", zegt Elle de Brouwer.
Geschreven door

IJssalon Nemanja sloot vorige week zaterdag haar deuren vanwege een slepend conflict met buurman Jos van Nuenen. Na de sluiting van de zaak liepen de gemoederen hoog op in dorp. Volgens de Familie de Brouwer was het daarom een bewuste keuze om hun zaak tijdelijk te sluiten.
Zo is het nu ook een bewuste keuze van ons om weer open te gaan, zo staat te lezen op de Facebook-pagina van de zaak. "We zijn nog in overleg met alle betrokkenen", zegt De Brouwer.
Bewaker Voor de deur van de ijssalon komt een beveiliger te staan. De bewaker was een aanvullende eis van de gemeente op de vergunning van de ijssalon. "Wij zijn verantwoordelijk voor onze onderneming en het gedrag van de bezoekers van onze zaak en de overlast die dat gedrag veroorzaakt. We willen in een fijne sfeer een mooi product verkopen", zo zegt De Brouwer.
De gemeente en de ijssalon zijn met elkaar in gesprek om tot een structurele oplossing te komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.