Bureau Brabant besteedt aandacht aan dode man in brandende auto in Sint-Michielsgestel

26 juni 2014 om 16:41 • Aangepast 24 april 2020 om 14:30
nl
Bureau Brabant besteedt maandagavond aandacht aan de dode man die zondagochtend rond tien voor halfvier in een brandende auto in Sint-Michielsgestel werd gevonden. Het team heeft 'een aantal vragen die ze graag aan de kijkers wil voorleggen'.
Geschreven door

De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een rechercheteam samengesteld. Bij de politie zijn tot dusver vijf tips binnengekomen over de dode man die op landgoed Pettelaar werd gevonden.
Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) verricht momenteel DNA-onderzoek. De resultaten laten enige tijd op zich wachten, zo geeft het NFI aan. Pas daarna kunnen de nabestaanden van het slachtoffer worden ingelicht.
Plek van lijk in autoHet is niet bekend waar in de auto het lichaam precies lag. De politie wil dit in belang van het onderzoek niet zeggen. "Dit is informatie die bij een verhoor cruciaal kan zijn. Daarom willen we dit nog niet openbaar maken", zo legt woordvoerder Els Reijnders uit.
De politie heeft twintig rechercheurs van het Team Grootschalige Opsporing op de zaak gezet. Naar verluidt vroegen zij onder meer bewakingsbeelden van een tankstation vlakbij op.
Laatste uitzending voor zomerstopMaandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.
Dit is de laatste uitzending van Bureau Brabant voor de zomerstop. Op maandag 1 september begint het opsporingsprogramma weer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.