Video

Eerste training PSV: 'Memphis Depay not for sale', vuurwerk en Phillip Cocu

26 juni 2014 om 16:38 • Aangepast 21 november 2020 om 23:45
nl
PSV-supporters lieten donderdag tijdens de eerste training met spandoeken duidelijk weten wat ze verwachten van komend seizoen. Het mag niet weer een tussenjaar worden, en Memphis Depay mag niet verkocht worden. Phillip Cocu keerde donderdag na zijn rugoperatie terug op het trainingsveld.
Profielfoto van
Geschreven door

De spelers en technische staf, met daarin ook stagiair Mark van Bommel, werden door de trouwe aanhang met vuurwerk begroet.
Geen Bakkali en WK-gangersOp de training ontbrak Zakaria Bakkali. Het 18-jarige Belgische talent is teruggezet naar de beloften, totdat hij uitsluitsel geeft over zijn toekomst.
Ook WK-deelnemers Georginio Wijnaldum, Memphis Depay en Santiago Arias (Colombia) ontbraken nog bij PSV, dat voor het eerst sinds 2008 de landstitel hoopt te winnen. Technisch manager Marcel Brands maakte bekend dat het contract van Wijnaldum wordt verlengd tot 2018. Hij ondertekent z'n nieuwe contract als hij terug is van het WK.
Keeper PasveerEén nieuw gezicht was donderdag te bewonderen op het veld van De Herdgang: keeper Remco Pasveer tekende donderdag een contract en trainde meteen mee.
Ook oude bekenden Marcel Ritzmaier en Timothy Derijck verschenen op het veld. Zij speelden vorig seizoen op huurbasis bij respectievelijk SC Cambuur en FC Utrecht.
Eerste oefenwedstrijdPSV speelt volgende week donderdag de eerste oefenwedstrijd. RKSV Schijndel/De Wit is dan de tegenstander.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.