Video

Frans Bauer benoemd tot Nachtcommissaris van Koning door Wim van de Donk: 'Hoogtepunt in loopbaan'

27 juni 2014 om 21:45 • Aangepast 21 november 2020 om 23:44
nl
Frans Bauer uit Fijnaart kreeg vrijdagavond tijdens de Brabantse Nachten Zijn Lang marathon de verrassing van zijn leven. De goedlachse zanger werd plotsklaps benoemd tot Nachtcommissaris van de Koning door Wim van de Donk, de Commissaris van de Koning in Brabant.
Profielfoto van
Geschreven door

De volkszanger was overdonderd door de verrassende benoeming. "Dit is toch wel één van de hoogtepunten uit mijn carrière", reageert Frans.
"Ook heel tof dat ik de eerste Nachtcommissaris ben van Brabant en zelfs van heel Nederland!" De zanger, die recent nog een hit scoorde met Skippybal, kreeg uit handen van Commissaris van de Koning Wim van de Donk een oorkonde en medaille.

'Als ik in bed lig'Van de Donk vertrouwde Frans deze belangrijke geuzentitel toe. "Ik ben ervan overtuigd dat je je werk 's nachts goed zult doen als ik op bed lig", vertelde de Commissaris van de Koning in de uitzending.
Frans mag als Nachtcommissaris één keer het nachtradioprogramma naar eigen inzicht invullen. Daarnaast krijgt Frans het exclusieve recht om een keurmerk uit te delen aan de beste en gezelligste plekken waar in Brabant het licht nog brandt, zoals gezellige café's en andere horecagelegenheden.

Wachten op privacy instellingen...

Radiomarathon Omroep BrabantHet nachtradioprogramma Brabantse Nachten Zijn Lang is één keer per jaar extra lang. Vanaf zeven uur op vrijdagavond tot negen uur zaterdagochtend hoor je heel veel live muziek, spelletjes, bloopers, gasten, verslaggevers en presentatoren. Dit alles in een heerlijke (on)georganiseerde chaos.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.