Volgapp ontmaskert telefoondief in Breda, aangehouden vrouw slaat agent

28 juni 2014 om 12:02
nl
Dankzij een volgapp kon de politie vrijdagnacht een telefoondief aanhouden in Breda. Zo'n volgapp kun je installeren op je smartphone. Zodra die wordt gestolen, kan de politie dankzij de geïnstalleerde app de gestolen gsm makkelijk opsporen. Dat gebeurde in dit geval ook. De 18-jarige dief uit Teteringen ging door het lint tijdens de arrestatie.
Geschreven door

Rond tien voor vier meldde een vrouw dat haar tas met haar gsm door een groepje vrouwen gestolen was bij een café in de Reigerstraat.
Betrapt!De volgapp leidde de agenten naar de Adriaan van Bergenstraat. Ze belden het telefoonnummer van de gestolen telefoon en hoorden het toestel afgaan bij een vrouw die verderop stond.
De agenten riepen naar de vrouw dat ze was aangehouden. Ze rende daarop hard weg, De politiemedewerkers sprongen op de fiets en zetten de achtervolging in. De jonge vrouw viel en terwijl ze op de grond lag, trapte ze een agent tegen zijn been en sloeg hem vervolgens hard in zijn gezicht. Vanwege haar agressieve gedrag werd ze naar een politiecel gebracht.
AangifteDe agent die werd geslagen, heeft aangifte van mishandeling gedaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.