Komen ze nog op tijd? Kinderjuichpakjes Jumbo niet voor woensdag in winkel

28 juni 2014 om 15:27 • Aangepast 24 april 2020 om 14:35
nl
De jongste Oranjesupporters die zich er op hadden verheugd zondag de WK-voetbalwedstrijd tegen Mexico in een kinderjuichpak te bekijken, moeten nog even geduld hebben. De kinderjuichpakken zijn op z’n vroegst pas woensdag af te halen in de filialen van supermarktketen Jumbo. Een woordvoerster van het Veghelse bedrijf heeft dat zaterdag laten weten. Het was de bedoeling dat de supermarktketen de pakken voor zondag zou leveren.
Geschreven door

Het is dus maar de vraag of de koters hun juichpak nog kunnen dragen tijdens dit wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Verliest Oranje zondag van Mexico dan valt er weinig meer te juichen en vliegt onze nationale trots terug naar huis.
Bij winst op Mexico kunnen de pakken nog minimaal één keer worden gedragen, namelijk zaterdag 5 juli om tien uur 's avonds. Dan zou Nederland de winnaar van het duel Costa Rica-Griekenland treffen. Als de kinderen ten minste zo lang op mogen blijven. 
'Voor de kleine donders’De WK-actie met het ‘juichpak voor de kleine donders’ is de opvolger van de niet aan te slepen juichpakken van Roy Donders. Zijn zus Rian is de bedenker en de maker van de kinderjuichpakken.
De pakken voor volwassenen waren te koop, de kindervariant is te winnen. Klanten van de supermarktketen krijgen bij vijftig euro aan boodschappen een kraslot volgens het principe wel of geen prijs. Het pak is dan af te halen in een van de Jumbo-filialen. Er zijn 5000 kinderjuichpakjes beschikbaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.