NAC-spits Alex Schalk (21) definitief naar Go Ahead Eagles: 'Ik ben blij met deze kans'

29 juni 2014 om 00:35 • Aangepast 21 november 2020 om 23:43
nl
Alex Schalk van NAC Breda zet zijn voetbalcarrière voort bij Go Ahead Eagles. De 21-jarige aanvaller tekende zaterdag in Deventer een eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen. Schalk komt transfervrij over van NAC, dat hem het afgelopen halfjaar verhuurde aan Jong PSV. "Ik ben blij dat ik deze kans krijg", vertelt Schalk aan Omroep Brabant.
Profielfoto van
Geschreven door

Voor de Eindhovenaren scoorde Schalk in de eerste divisie zes keer in zestien duels. Donderdag werd al bekend dat Schalk in gesprek was met Go Ahead Eagles.
Schalk werd opgeleid door NAC en debuteerde in 2011 bij de Bredase club in het betaald voetbal. In drie seizoenen kwam hij tot 58 wedstrijden en tien goals voor de club uit zijn geboortestad.

Wachten op privacy instellingen...

'Razendsnel doorgebroken'"Alex krijgt bij ons een podium om weer aan zijn toekomst te werken'', zegt trainer Foeke Booy op de site van Go Ahead.
"Het is duidelijk dat Alex een jongen is die heel snel is opgekomen, in een razend tempo is doorgebroken, maar nu ook de keerzijde van de medaille heeft meegemaakt.''

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.