Politie ondervraagt voorbijgangers Bosschebaan vanwege vondst dode man Sint-Michielsgestel

29 juni 2014 om 08:48
nl
De politie heeft zaterdagnacht op de Bosschebaan bij de A2 tussen Den Bosch en Sint-Michielsgestel een zogeheten passantenonderzoek gehouden. Agenten vroegen passerende automobilisten en fietsers of zij meer wisten van de dode die precies een week geleden in de buurt werd gevonden.
Geschreven door

Een 49-jarige man werd precies een week geleden in een uitgebrande auto op landgoed Pettelaar in Sint-Michielsgestel gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een rechercheteam samengesteld.
Politie deelt brief uitTot zondag kreeg de politie vijf tips binnen over de zaak. Met het onderzoek van zaterdagnacht hoopt de politie dat omstanders misschien cruciale informatie leveren voor het verdere onderzoek. Agenten ondervroegen automobilisten en fietsers op de Bosschebaan en bij de op- en afritten van de A2.
Voorbijgangers kregen van de politie een brief, waarin aandacht werd gevraagd voor de zaak. Het is nog niet duidelijk of die brief tot nieuwe informatie heeft geleid. De politie had ongeveer tien agenten op de klus gezet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.