Oud-Tilburger Hanno van Mil nog steeds spoorloos, 'Neem flyers mee op vakantie'

29 juni 2014 om 10:16 • Aangepast 24 april 2020 om 14:36
nl
Familie en vrienden van de vermiste Hanno van Mil roepen vakantiegangers op flyers mee te nemen naar hun vakantiebestemming. De 47-jarige oud-Tilburger is namelijk nog steeds spoorloos.
Geschreven door

Van Mil vertrok op 12 april uit Amersfoort van zijn werk, maar hij is nooit thuis aangekomen. Een dag later werd zijn auto gevonden op een parkeerplaats vlak bij de Pyramide van Austerlitz. De sleutels zaten nog in het contact. Zijn portemonnee had Van Mil wel mee, maar de pasjes zijn al weken niet gebruikt. Naar verluidt zou Van Mil op de dag van zijn verdwijning zijn ingestapt in de zwarte auto van een vrouw.
Zoekacties leidden eerder tot nietsVan Van Mil ontbreekt nog steeds ieder spoor. Politieonderzoek en zoekacties hebben tot nu toe niets opgeleverd. Ook flyeracties bij verschillende stations, waaronder die van Eindhoven en Tilburg, leidden niet tot de gouden tip.
Van Mil heeft blond haar, een fors postuur, is 1.97 meter lang en draagt een bril. Bij zijn vertrek in april droeg hij een zwarte pantalon, rode blouse en een zwart colbert. Van Mil is getrouwd en heeft drie kinderen.
'Neem flyers mee'"Ga je op vakantie? Neem dan internationale flyers, punaises en/of plakband mee en verspreid het profiel van Hanno in tankstations, treinstations, wegrestaurants en andere plekken waar veel mensen komen", vragen familieleden en vrienden via Facebook weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.