Video

‘Volkslied Mexico, alsof ik naar Tom & Jerry kijk’, Brabanders in basis #Twelftal weer op dreef

29 juni 2014 om 20:16 • Aangepast 21 november 2020 om 23:42
nl
De strijd om de kwartfinale tussen Nederland en Mexico is zondagmiddag in alle hevigheid losgebarsten. Zo ook de grappen en grollen van het #Twelftal, waarin Martijn Konings en Rob Scheepers de Brabantse eer hoog houden. Dat doen ze momenteel met verve. "Leuk volkslied jongens. Of ik verdorie naar Tom en Jerry zit te kijken", twittert Scheepers.
Profielfoto van
Geschreven door

Na een uiterst succesvolle groepsfase probeert Oranje een ronde verder te komen op het WK voetbal ten koste van Mexico. Volgens gordeldier Levi moet dat geen probleem zijn. Het diertje duwde in het Omroep Brabant-programma Onder Ons de vlag van Mexico van tafel.
Onder warme omstandigheden probeert Oranje de overwinning naar zich toe te trekken. Tonprater Scheepers uit Sterksel heeft daarover al erg flauw (en stiekem ook best hilarisch) getwitterd. "Temperatuur in Fortaleza is inmiddels de 30 graden gepasseerd. We kunnen dus spreken van de hitte Golf van Mexico", aldus de Brabander, die meer dan zestienduizend volgers heeft.
Gephotoshopte plaatjesEven later is het weer raak: "Warmlopen? Het is 39 graden jongens!" Het is nu wachten op gephotoshopte plaatjes die straks na de wedstrijd in de wereld worden geslingerd door het uitermate leuke #Twelftal.
Een selectie uit het werk van beide heren:

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.