Boze man raakt met auto bijna twee peuters tijdens vluchtpoging Breda, dader opgepakt

29 juni 2014 om 22:57 • Aangepast 24 april 2020 om 14:37
nl
Door een ruzie tussen twee mannen zijn twee peuters in Breda bijna het slachtoffer geworden van een aanrijding. De kinderen konden op de Klaverweide nog wegspringen toen een 25-jarige man uit Zundert – een bekende van de politie – achteruit reed op zijn werkplaats. Hij is na een uitgebreide zoekactie opgepakt.
Geschreven door

De bijna-aanrijding met de peuters gebeurde na een uit de hand gelopen ruzie waarbij traangas werd gebruikt. De peuters kwamen er met wat schaafwonden vanaf.
Pepperspray bij ruzieDe bestuurder raasde er vandoor nadat hij bij een ruzie in een garage op de Klaverweide in Breda betrokken raakte. Hij zou een zakelijk conflict met de eigenaar van de garage hebben. Daarbij heeft hij met pepperspray in de ogen van de garagehouder gespoten.
Hij is door het ambulancepersoneel nagekeken.
Uitgebreide zoekactieNa de bijna-aanrijding met de peuters klapte de dader in zijn achteruit op een lantaarnpaal. Hij raakte hierbij de fietsjes van de peuters. De peuters waren op tijd weg bij de fietsen. Hierna reed de man in volle vaart weg.
De politie zette een uitgebreide zoekactie op touw. Hij werd later op de avond opgepakt in de Kloosterstraat. Hij zit vast en zal zondag of maandag worden verhoord.
Embleem achtergelatenDe dader zou in een Toyota Yaris hebben gereden. Het embleem van de auto was op de plaats van de bijna-aanrijding achtergebleven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.