Sport maandag: huldiging voor hockeyster Keetels

30 juni 2014 om 11:24
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor hockeyster Marloes Keetels en de verdediging van PSV.
Geschreven door

Huldiging voor hockeyster KeetelsHockeyster Marloes Keetels wordt vanmiddag gehuldigd in de gemeente Schijndel door het college van burgemeester en wethouders. Keetels werd eerder deze maand met Oranje wereldkampioen. Vanwege een vakantie en tentamens kon ze niet eerder worden gehuldigd.
PSV zoekt per direct verdedigerPSV gaat per direct op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. dDe club wil niet afwachten of Karim Rekik terugkomt. De verdediger krijgt een nieuwe kans bij Manchester City. PSV wil de Mexicaan Hector Moreno graag inlijven. Maar de voormalige AZ-verdediger die gisteren met Mexico tegen Oranje speelde en zijn scheenbeen brak, is onhaalbaar gebleken. Het Spaanse Atletico Madrid lijkt de beste papieren te hebben. PSV zet ook in op de Belgisch international Steven Defour, hij zou het middenveld moeten versterken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.