Auto aangereden door trein in Oisterwijk, bejaarde man komt met de schrik vrij

30 juni 2014 om 12:29 • Aangepast 21 november 2020 om 23:42
nl
Een stoptrein naar Tilburg is maandagmorgen tegen een auto aan gereden op de spoorwegovergang op de Gasthuisstraat in Oisterwijk. De automobilist, een 80-jarige man uit Oisterwijk, is daarbij niet gewond geraakt, maar wel erg geschrokken. Zijn rijbewijs is ingenomen.
Profielfoto van
Geschreven door

De bejaarde man had een stilstaande auto bij de spoorwegovergang ingehaald. Hij dacht dat de auto stilstond vanwege wegwerkzaamheden. De man reed om de slagboom heen en voelde even later een harde klap.
De achterzijde van zijn auto was geraakt door de stoptrein Tilburg - Eindhoven. De trein was net vertrokken van station Oisterwijk en reed nog langzaam. De auto van de man raakte zwaar beschadigd.
Geen treinen Tilburg-BoxtelDe man is in de ambulance onderzocht. Zijn rijbewijs is ingenomen. De politie heeft een verzoek gedaan om te onderzoeken of de 80-jarige man nog wel in staat is om in een auto te rijden.
Tussen Tilburg en Boxtel reden door de aanrijding een paar uur geen treinen. Rond kwart over twaalf werd het treinverkeer hervat.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.