Lekkerste citroentaart levert baan als bakker op

30 juni 2014 om 21:50 • Aangepast 24 april 2020 om 14:39
nl
Vijftien amateur-taartenbakkers hebben maandag in Chalet Fontaine in Kaatsheuvel een gooi naar een heuse baan als bakker gedaan. Dat is de prijs voor de lekkerste citroentaart in de wedstrijd 'Bake it, till you make it!' Het initiatief is van De Zoete Citroen, een bedrijf in loopbaanbegeleiding.
Geschreven door

Meester Patissier Robèrt van Beckhoven uit Oisterwijk, van het tv-programma Heel Holland Bakt en burgemeester Wim Luijendijk vormden de jury van "Bake it tot make it!" Zij beoordeelden de taarten op smaak en schoonheid.
Uitdaging"Met de wedstrijd worden werkzoekenden uitgedaagd van hun hobby hun beroep te maken. Wie de lekkerste zoete citroentaart bakt, wint een droomstart", vertelde directeur Judith Deliën van De Zoete Citroen.
Haar bedrijf voor loopbaanbegeleiding wil samen met andere lokale en regionale ondernemers, op een originele en positieve manier de aandacht op werkloosheid vestigen.
WinnaarAmourette Leitto uit Tilburg bakte de beste taart. Zij wist volgens de jury 'een echte klassieke taart' te maken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.