WiSH Outdoor legt hoofdpodium stil voor WK-duel van Oranje tegen Costa Rica

30 juni 2014 om 18:58
nl
Het dancefestival WiSH Outdoor in Beek en Donk legt zaterdag tijdens de WK-wedstrijd van Nederland tegen Costa Rica het hoofdpodium volledig stil. Dat betekent dat er op de mainstage geen dj's te horen zijn, maar in plaats daarvan kunnen 7000 bezoekers de voetbalwedstrijd volgen op een groot scherm.
Geschreven door

"Behalve de mainstage hebben we ook grote schermen van zes bij vier meter bij twee kleinere podia geplaatst en staan de tv's in ons 'bruin cafe' het hele weekend afgestemd op de wedstrijden in Brazilië."
Dat laatste doet de organisatie ook voor de Duitse bezoekers aan het festival. "Mensen willen toch de wedstrijd zien," zegt Jimmy van der Leemputten van WiSH Outdoor.
Headliners krijgen toch ieder hun setDe top-dj's die zaterdag op het hoofdpodium ruimte moeten maken voor de WK-wedstrijd zijn volgens Van der Leemputten op een ander tijdstip nog wel te horen. "Het was even puzzelen, maar uiteindelijk kunnen we iedere dj toch een set laten draaien. "
De Kennedymars in Someren past het programma niet aan, meldt de organisatie. De wandeltocht begint om tien uur 's avonds. Op dat tijdstip begint de kwartfinale tussen Oranje en Costa Rica.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.