Video

NAC-directeur Rutjes: 'Spelersmarkt moeizaam op gang door WK'

30 juni 2014 om 18:56
nl
Terwijl het hele land nog in de ban is van de overwinning van het Nederlands elftal op Mexico, stonden de spelers van NAC Breda maandagmorgen weer op het trainingsveld. De vakantie zit erop. Helemaal compleet is de selectie van trainer Nebojsa Gudelj nog niet.
Geschreven door

NAC Breda zag in de zomer zeven spelers vertrekken. Tot nu toe kwamen daar drie nieuwe spelers voor terug. Het gaat om doelman Andries Noppert, middenvelder Yoeri De Kamps en aanvaller Erik Falkenburg.
Extra versterkingenDie laatste hoopte maandag nog wel op een paar extra versterkingen. "We zijn nog maar net begonnen. Ik maak me niet druk. Dit is een goede groep, maar het zou fijn zijn als er nog wat bij komt."
Technisch directeur is hard bezig met het aantrekken van nieuwe spelers, maar tot nu toe verloopt dat stroef. "Ik wil niet zeggen dat de spelersmarkt plat ligt, maar het verloopt niet echt vlot. Iedereen zit te wachten tot het einde van het WK op het moment dat er een grote transfer wordt gedaan. Dan komt de geldstroom weer op gang. Daar zijn we een beetje van afhankelijk."
BoatengOndertussen is Rutjes wel al bezig met aanvaller Kingsley Boateng. De Ghanees met Italiaans paspoort staat onder contract bij AC Milan. "Het begint te vlotten. Ik hoop dat daar binnen een dag of drie duidelijkheid over komt", aldus Rutjes.
De rechtsbenige Boateng kan op meerdere plekken in de aanval uit de voeten. In het verleden maakte hij deel uit van Italië onder 20.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.