Dode man in uitgebrande auto Sint-Michielsgestel is 49-jarige Yvon Pfaff, laat drie kinderen achter

30 juni 2014 om 19:11
nl
De dode man die vorige week zondag werd gevonden in een uitgebrande auto in Sint-Michielsgestel, is de 49-jarige Yvon Pfaff uit het Gelderse Ochten. De politie gaat ervan uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Dat werd maandag duidelijk in opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Geschreven door

De 49-jarige Pfaff laat drie kinderen achter. Bij de politie zijn deze week vijf tips binnengekomen over de vermoedelijk vermoorde vader. Over de doodsoorzaak van de man doet de politie nog geen mededelingen. Het lichaam van Pfaff is gevonden in een uitgebrande Renault Kangoo.
'Mogelijke liquidatie'Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft het DNA-onderzoek gedaan. De politie heeft twintig rechercheurs van het Team Grootschalige Opsporing op de zaak gezet.
Misdaadjournalist John van den Heuvel volgt de zaak niet, maar denkt bij zo'n aantal wel aan een liquidatie. "Dat is een gebruikelijk aantal voor dergelijke moordzaken", liet hij eerder kort weten.[YouTube:body:http://youtu.be/FqknvoRxksk]
'Vermoedelijk meerdere daders'De rechercheurs vroegen naar verluidt bewakingsbeelden van een tankstation vlakbij op. Op die beelden zouden mogelijk het slachtoffer en dader te zien zijn. Misdaadjournalist Hendrik-Jan Korterink vermoedt zelfs dat er meerdere daders waren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.