ASML-topman Peter Wennink meest invloedrijke man in regio Eindhoven - Omroep Brabant

ASML-topman Peter Wennink meest invloedrijke man in regio Eindhoven

30 juni 2014 om 22:20 • Aangepast 24 april 2020 om 14:39
nl
Peter Wennink, de CEO van ASML, is maandagavond in het Muziekgebouw Frits Philips uitgeroepen tot topman van het jaar. Volgens stadsglossy FRITS is Wennink de meest invloedrijke man van de regio Eindhoven. Voorzitter College van Bestuur van Fontys Nienke Meyer werd uitgeroepen tot topvrouw van het jaar.
Geschreven door

De winnaars reageerden trots op de onderscheiding. Wennink vertelde na het ontvangen van de prijs over de toekomst van chipmachinebouwer ASML. Hij onthulde dat het bedrijf in de toekomst sowieso in de regio blijft. "Maar dat hoeft niet per se Veldhoven te zijn", vertelde hij er kort bij.
In mei kwam ASML nog in het nieuws nadat het bedrijf bekendmaakte dat het het tekort aan hoogopgeleide technici in Nederland te lijf gaat door studiebeurzen beschikbaar te stellen waarmee studenten na afronding van hun bachelor ook master kunnen volgen.[Tweet:body:https://twitter.com/riannesanders14/status/483658644832391168]
Laatste optreden SandersPSV-voorzitter Tiny Sanders woonde het evenement in het muziekgebouw bij. Het ging om zijn laatste publieke optreden als voorzitter van de Eindhovense voetbalclub. Sanders vertelde dat hij zijn laatste werkdag bij PSV thuis had doorgebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.