Toon Gerbrands geeft cadeau aan PSV-fans op eerste werkdag

1 juli 2014 om 12:28 • Aangepast 24 april 2020 om 14:40
nl
De nieuwe algemeen directeur van PSV begon dinsdag zijn eerste werkdag met het geven van een cadeau aan de seizoenkaarthouders van PSV. In een e-mail aan de supporters belooft Toon Gerbrands een gratis kaartje voor de eerste Europese wedstrijd van het seizoen.
Geschreven door

Toon Gerbrands ging dinsdag officieel aan de slag als algemeen directeur bij PSV. In de brief aan de supporters stelt de opvolger van Tiny Sanders zich voor aan de supporters.
'Samen successen vieren'"Vandaag start ik aan een nieuw hoofdstuk waar ik enorm veel zin in heb. PSV is een prachtige club en ik ben er trots op dat ik daar vanaf vandaag deel van uitmaak. Ik hoop dat we samen mooie momenten mogen beleven en successen kunnen vieren; ik ga me in ieder geval voor meer dan honderd procent inzetten! Samen met iedereen die PSV een warm hart toedraagt, want eendracht maakt macht", aldus Gerbrands in de brief aan de supporters.
PSV speelt op 31 juli of 7 augustus haar eerste Europese thuiswedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. De tegenstander is nog niet bekend. Vrijdag 18 juli is de loting.
Gerbrands wilde op zijn eerste werkdag bij PSV nog geen interview geven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.