Video

Tilburgse Zwoelie Troelies treden op met Lady Gaga, Snoop Dogg, Billy Joel en The Killers

1 juli 2014 om 13:04 • Aangepast 21 november 2020 om 23:41
nl
Vliegtuigpassagiers die woensdag naar het Canadese Quebec vliegen, moeten niet gek opkijken als drie vrouwelijke medepassagiers ineens luidkeels beginnen te zingen. Het zijn de Zwoelie Troelies uit Tilburg. Ze zijn op weg naar het festival d’Été de Quebec en moeten nog even het repertoire doornemen.
Profielfoto van
Geschreven door

Het trio staat met niemand minder dan Lady Gaga, Billy Joel, Snoop Dogg en de Steve Millerband op het Canadese festival.
In het Frans“Na een optreden in het zuiden van België werden we aangesproken door iemand die ons wel op het festival wilde hebben. Normaal gesproken hoor je daar niets meer van, maar nu werden we een week later teruggebeld”, vertelt Cor. Hij is een van de karakters van de Zwoelie Troelies. Het Tilburgse trio vertaalde in allerijl het gebruikelijke repertoire in het Frans. [YouTube:body:
http://youtu.be/3Q2CQ8dAF9A]
Van donderdag tot en met zondag treden de Zwoelie Troelies op tijdens het festival. Volgens Cor wordt het genieten want de andere artiesten hebben ‘inmiddels hun sporen verdiend’. “Daarnaast hebben de Zwoelie Troelies nog een doel", verklapt Cor: "Een selfie met Lady Gaga.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.