Kinderjuichpakjes Jumbo woensdag niet in de winkels: ‘Ze komen een dag later’

1 juli 2014 om 15:46 • Aangepast 24 april 2020 om 14:41
nl
Het blijft nog maar de vraag of de kleinste Oranjesupporters zich voor zaterdag in het kinderjuichpak van Jumbo kunnen hijsen. De mini-juichpakken liggen woensdag definitief niet in de winkels. De kinderpakken zijn op z'n vroegst pas donderdag af te halen in de filialen van de Veghelse supermarktketen, meldt een woordvoerder.
Geschreven door

Het is niet de eerste keer dat de juichpakken later komen dan gedacht. Eerder moesten 25.000 klanten op hun juichpak wachten omdat de fabriek in Turkije de productie niet aan kon. Daardoor werd een deel van de oranje huispakken een week later geleverd. Ook daarvoor waren er al productieproblemen.
Het was aanvankelijk de bedoeling dat de supermarktketen de kinderjuichpakken vóór afgelopen zondag zou leveren, zodat de allerkleinsten de WK-voetbalwedstrijd tegen Mexico in zo'n beeldig pak konden bekijken. Die beoogde datum werd niet gehaald.
Drie keer aantrekkenJumbo meldde zaterdag nog dat de pakken op z'n vroegst woensdag in de filialen kwamen te liggen. De supermarktketen heeft mazzel dat Oranje in de slotminuten nog wist te winnen in de achtste finale tegen Mexico. Bij uitschakeling zouden de juichpakken toch als mosterd na de maaltijd voelen.
Aankomende zaterdagavond wacht de belangrijke confrontatie met Costa Rica voor een plek in de halve finale. Als alles meezit kunnen de jongste Oranjefans het juichpak nog drie keer aantrekken tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.[YouTube:body:http://youtu.be/x0EwPfJD5Eo]
'Voor de kleine donders'De WK-actie met het 'juichpak voor de kleine donders' is de opvolger van de niet aan te slepen juichpakken van Roy Donders. Zijn zus Rian is de bedenker en de maker van de kinderjuichpakken. De pakken voor volwassenen waren te koop, de kindervariant is te winnen.
Klanten van de supermarktketen krijgen bij vijftig euro aan boodschappen een kraslot volgens het principe wel of geen prijs. Het pak is dan af te halen in een van de Jumbo-filialen. Er zijn 5000 kinderjuichpakjes beschikbaar.[YouTube:body:http://youtu.be/9QiUfZoG5fM]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.