Tilburger 'voelt' dat vader en zoon hem niet mogen en slaat hen met gebalde vuisten

1 juli 2014 om 19:06
nl
Een 29-jarige Tilburger is maandagmiddag aangehouden omdat hij twee plaatsgenoten zou hebben mishandeld. De man had 'gevoeld dat die mensen hem niet mochten' toen zij iets naar hem hadden geroepen en hem passeerden bij een parkeergarage aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg, aldus een politiewoordvoerder.
Geschreven door

"Hij had een van hen daarom een klap gegeven. Wat daarna gebeurde was, wist hij niet meer vanwege een black-out." De slachtoffers zijn een 49-jarige man en diens 17-jarige zoon.
Bloedneus en kapotte lipEen politieman had rond twee uur gezien dat de verdachte bij een betaalautomaat schreeuwde naar de twee mannen en hen met zijn gebalde vuisten op hun gezichten sloeg. De vader hield een bloedneus over aan de klappen, zijn zoon een kapotte lip.
De politieman, die op dat moment geen dienst had, haalde de vechtende Tilburger van zijn slachtoffers af. De verdachte liep vervolgens weg. Hij werd even later door andere agenten en een beveiligingsmedewerker ingerekend. Hij krijgt een proces-verbaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.