Een dag om nooit te vergeten: Trouwen tijdens de kwartfinale van het Nederlands elftal - Omroep Brabant
Video

Een dag om nooit te vergeten: Trouwen tijdens de kwartfinale van het Nederlands elftal

1 juli 2014 om 18:50
nl
Het moet de mooiste dag van je leven worden: je eigen bruiloft. Lekker feesten met familie en vrienden en alles draait helemaal om jullie. Totdat je hoort dat het Nederlands elftal door is naar de kwartfinales en uitgerekend op de zaterdag speelt als jullie bruiloft is. Het overkomt Boukje van Lierop.
Geschreven door

Lang geleden plande ze samen met haar toekomstige man voor zaterdag hun bruiloft in Kasteel Heeswijk. Niet wetende dat het Nederlands elftal uitgerekend op hun dag zou moeten spelen.
'Bruiloft bloedt dood'Eigenlijk wilde Van Lierop niet toegeven aan de wedstrijd van het Nederlands elftal. ''Ik wilde er eigenlijk helemaal geen aandacht aan schenken. Maar we kregen vragen van onze gasten binnen wat wij met de wedstrijd gingen doen'', vertelt de toekomstige bruid.
Maar de gasten kunnen met een gerust hart naar de bruiloft. ''We hangen boven de dj een beamer op. Zo kunnen de gasten toch kijken naar de wedstrijd. Anders bloedt onze bruiloft misschien vroeg op de avond dood.''
AfmeldingenHet bruidspaar heeft tot nu toe nog geen extra afmeldingen. ''In ieder geval niet door de wedstrijd van het Nederlands elftal. Maar je merkt helaas wel dat de mensen die wedstrijd toch niet willen missen.''
Eerder liet onder meer het festival Wish Outdoor in Beek en Donk ook al merken rekening te houden met de wedstrijd van Oranje. Zo wordt het hoofdpodium zaterdag stilgelegd tijdens Nederland-Costa Rica zodat de bezoekers de wedstrijd live kunnen volgen op een groot scherm.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.