Tilburger (27) die na schietpartij in Culemborg werd opgepakt, is weer vrijgelaten

2 juli 2014 om 13:58
nl
De politie heeft dinsdagmiddag de 27-jarige Tilburger, die zondagnacht kort na een schietpartij in Culemborg werd opgepakt, weer vrijgelaten. De man is niet verdacht van betrokkenheid bij die schietpartij, maar nog wel van een inbraak in een bedrijfspand in Culemborg. Daar stonden duizend wietplanten.
Geschreven door

De Tilburger werd samen met een 24-jarige Culemborger opgepakt toen een 23-jarige Rotterdammer in Culemborg was neergeschoten. Het slachtoffer werd gewond gevonden op de Erasmusweg in Culemborg.
Tijdens het sporenonderzoek werd bij een bedrijf in de omgeving van de Erasmusweg ontdekt dat er een deur was opengebroken. In dit pand werd in twee ruimtes een hennepkwekerij gevonden met ongeveer duizend planten. Er lijkt geen link te zijn tussen de schietpartij en de hennepkwekerij. De Tilburger is nooit verdacht geweest van betrokkenheid bij de schietpartij, meldt de politie.
Overtreden OpiumwetDe mede-eigenaar van het pand, de 24-jarige man uit Culemborg, werd aangehouden vanwege het overtreden van de Opiumwet. Hij werd na verhoor weer naar huis gestuurd. De politie gaat verder met het onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.