Ophef over overgang Najib el Allouchi naar CFE/VDL

2 juli 2014 om 14:35
nl
Zaalvoetbalclub FCK De Hommel in Den Bosch heeft met verbazing en ongeloof kennis genomen van de overstap van de Tilburgse zaalvoetballer Najib el Allouchi naar het Eindhovense CFE/VDL. "Najib is helemaal niet overgeschreven", stelt Jack Peeters van FCK De Hommel. "Echt wel, want wij hebben de overschrijving rechtstreeks gedaan naar de KNVB", reageert Anil Badloe van CFE/VDL stellig.
Geschreven door

De overgang van El Allouchi naar CFE/VDL is toch echt een feit volgens Anil Badloe van CFE/VDL. "Voor 15 juni moest de overschrijving binnen zijn bij de KNVB en dat was ie ook." "Najib is niet overgeschreven naar CFE/VDL en zijn spelerspas ligt nog in Den Bosch", zegt voorzitter Jack Peters van FCK De Hommel, die het nieuws via de website van de Eindhovense zaalvoetbalclub vernam.
Niet slimAnil Badloe geeft toe dat de communicatie niet helemaal vlekkeloos gelopen is. "Ik had even contact moeten zoeken met Jack zodat hij er van zou hebben geweten. Dat heb ik niet gedaan en dat is niet slim. Maar de overschrijving is toch echt bij de KNVB binnen. En dat is het belangrijkste."
Najib El Allouchi speelde meerdere seizoenen bij CFE/VDL en was een belangrijke kracht in het team dat de ene na de andere prijs binnensleepte. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij CFE, maar ben weggegaan omdat we alle prijzen al behaald hadden en toe was aan iets anders."
Goed gevoelNa twee seizoenen bij FCK De Hommel gespeeld te hebben - waar hij de KNVB-beker won - besloot El Allouchi toch terug te keren naar Eindhoven. "Ondanks de mooie tijd bij De Hommel, lonkte CFE altijd. Niets staat garant voor prijzen, maar ik heb een goed gevoel bij de mensen en de organisatie in Eindhoven."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.