Lopers Kennedymars Someren kunnen tóch Oranje kijken: ‘We kunnen de eerste helft uitzenden’

2 juli 2014 om 16:30 • Aangepast 21 november 2020 om 23:39
nl
Wie mee gaat doen aan de Kennedymars in Someren en graag de kwartfinale van Oranje wil kijken, heeft geluk. De eerste helft van de wedstrijd tegen Costa Rica wordt bij het Wilhelminaplein uitgezonden op het scherm waar normaal de tijden van de wandeltocht op staan.
Profielfoto van
Geschreven door

Dinsdag werd er na overleg al besloten dat de lopers van de Kennedymars kosteloos hun startbewijs kunnen omruilen voor het Rondje Someren. Dit om de voetballiefhebbers tegemoet te komen die liever Oranje willen kijken.
Zaterdagavond om tien uur start de tocht van tachtig kilometer. Tegelijkertijd start de WK-voetbalwedstrijd Nederland tegen Costa Rica. Lopers die Oranje graag in actie willen zien, kunnen nu zondagochtend om acht uur van start gaan en veertig kilometer lopen.
'Focus op Kennedymars'Wie echter de volle tachtig kilometer wil lopen, krijgt nu alsnog de mogelijkheid om in ieder geval de eerste helft te bekijken. De tweede helft uitzenden is echter niet mogelijk. "We willen de focus op de Kennedymars houden die avond", meldt een woordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.