Video

Twee neven uit Breda met zieke moeders lopen naar Portugal voor Hersenstichting

3 juli 2014 om 02:54
nl
De Bredase neven Tim en Freek Haverman beginnen zondag aan de tocht van hun leven. In 4,5 maand willen ze 2750 kilometer te voet afleggen. En dat doen ze niet zomaar. Beiden hebben ze een moeder met een hersenziekte. Met de lange wandeltocht willen Tim en Freek geld ophalen voor de Hersenstichting en STOPhersentumoren.
Geschreven door

Tim en Freek, allebei 29 jaar, zijn sinds hun geboortes al met elkaar verbonden.
OnafscheidelijkZe schelen slechts drie dagen en gaan hun hele leven al met elkaar om. Ze zijn onafscheidelijk en wonen zelfs samen in een appartement met een wisselende huisgenoot.
"Mijn moeder heeft een hersentumor en  de moeder van Tim heeft een hersenbloeding gehad", zo vertellen Tim en Freek in de video die ze maakten om hun maandenlange reis te promoten.  
[Youtube:body:http://youtu.be/6-xtJ_thnGE]
PelgrimsrouteZe laten zich per kilometer sponsoren. Doel is om uiteindelijk 35.000 euro bij elkaar te krijgen. De wandeltocht eindigt in Cabo da Roca in Portugal en volgt grotendeels de beroemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela.
Wie wil, kan de Bredanaars zondag uitzwaaien. Iedereen mag de eerste dag meelopen. De twee neven lopen dan van Breda naar Zundert. Daarna vervolgen ze hun reis met zijn tweeën en houden ze de achterblijvers op de hoogte via social media en internet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.