Kinderjuichpakken van Rian Donders donderdag eindelijk af te halen bij Jumbo

3 juli 2014 om 14:19 • Aangepast 21 november 2020 om 23:38
nl
Ook kinderen kunnen zich vanaf donderdag in een oranje juichpak van Jumbo hijsen: de supermarktfilialen hebben de 5.000 pakjes inmiddels geleverd gekregen.
Profielfoto van
Geschreven door

Het was eigenlijk de bedoeling dat de kinderjuichpakjes van Rian Donders woensdag al in de winkels zouden liggen, maar door grote drukte werd het een dag later. Klanten die bij de winactie een kinderjuichpak hebben gewonnen, zijn per mail op de hoogte gesteld. Ze kunnen hun pak vanaf donderdag ophalen.
Juichpakken van Roy DondersDe kinderjuichpakken volgen op het grote succes van de oranje juichpakken, ontworpen door de Tilburgse stylist Roy Donders. Die pakken waren na het succes van het Nederlands elftal in de groepsfase van het WK voetbal niet meer aan te speen. Maar de kleinsten onder de Jumbo-klanten zaten zonder pakjes, want ze waren niet in hun maat beschikbaar.
De Veghelse supermarktgigant speelde daar handig op in door op het laatste moment nog met een kindervariant te komen. De pakjes waren alleen te winnen met een kraskaart.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.