Wilde achtervolging van drie autodieven door Helmond

3 juli 2014 om 15:55
nl
Een wilde achtervolging van drie autodieven is woensdagavond geëindigd in Helmond. De dieven reden met hoge snelheid door de stad. Agenten gaven de zoektocht niet op en de politie kon later de verdachten uit Helmond en Aarle-Rixtel alsnog aanhouden.
Geschreven door

Een verkeerscamera merkte de gestolen auto op de Maïsdijk in Helmond op. Agenten gingen in een onopvallende politieauto op zoek naar de wagen, die op 22 juni was gestolen bij een woninginbraak in Helmond.
Politieauto beschadigdOp de Ardennen stopte de wagen, maar bij het zien van de agenten gingen de autodieven er weer vandoor. Op hun vlucht ramden de dieven een politieauto. De wagen raakte zwaar beschadigd.
Tijdens hun vlucht voor de politie reden de dieven met hoge snelheid door Helmond. Op de Stepekolk-Oost lieten de dieven de auto achter en gingen te voet verder. Agenten sprongen achterop een scooter om de daders te achtervolgen.
Zo konden de 18-jarige verdachten uit Helmond meteen in de boeien worden geslagen. Een derde verdachte werd donderdagochtend opgepakt in zijn huis in Aarle-Rixtel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.