PSV wint eerste oefenwedstrijd van het seizoen van Schijndel met 7-1, Locadia scoort drie keer

3 juli 2014 om 23:27
nl
PSV heeft de eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnen. Hoofdklasser Schijndel was geen partij voor de Eindhovenaren. In Schijndel werd het 7-1.
Geschreven door

De WK-gangers Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Santiago Arias ontbraken nog bij PSV, wat coach Phillip Cocu de gelegenheid gaf om een aantal spelers hun debuut te laten maken.
Van Vlerken en BoljevicTwee van die debutanten, Bram van Vlerken en Aleksandar Boljevic, waren meteen trefzeker. Jürgen Locadia scoorde drie keer, 'Zanka' Jörgensen en Adam Maher maakten de andere Eindhovense doelpunten.
Dirk van Eck scoorde namens Schijndel uit een penalty, die veroorzaakt werd door PSV-keeper Jeroen Zoet.
'Ook van PSV winnen'Van Eck kon niet genieten van zijn treffer. "Ik wil altijd winnen, ook van PSV." En zo ging de speler met een balend gezicht van het veld. Als enige bij de thuisploeg, overigens.
Bij PSV konden ze niet zoveel met de uitslag. "Ik hecht er geen waarde aan", vertelde middenvelder Adam Maher. "Het is belangrijker om te kijken wat er goed en fout is gegaan. Daar hoor je van te leren."
Trainingskamp in OostenrijkDe Eindhovenaren spelen in de voorbereiding niet vaker tegen amateurs. Komend weekeinde vertrekt de club naar Oostenrijk voor een trainingskamp.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.