Ja hoor, ook de kinderjuichpakken van Rian Donders zijn populair op Marktplaats

4 juli 2014 om 00:34 • Aangepast 21 november 2020 om 23:37
nl
Je kon er op wachten. Ook kinderjuichpakken van Rian Donders, de zus van Roy, worden voor veel geld aangeboden op Marktplaats. De eerste winnaars konden donderdag hun pakje ophalen in de winkel. Een deel daarvan is duidelijk niet van plan het kinderjuichpakje aan de eigen kroost te geven.
Profielfoto van
Geschreven door

Op Marktplaats wordt tot vijftig euro gevraagd voor een kinderjuichpak. Dat is minder dan voor de 'grote' juichpakken. Op het hoogtepunt van de hype moest je daar tot honderd euro voor neertellen.
Op de verkoopsite zijn tientallen advertenties te vinden van mensen die van hun kinderpakje af willen. Ook staan er diverse advertenties van mensen die op zoek zijn naar een pakje. In totaal zijn er 5000 kinderjuichpakken verloot door supermarktketen Jumbo.
Blije zoonGelukkig zijn er ook nog tevreden Brabanders die het kinderjuichpak wél zelf houden. Zoals Janny Tielken uit Woudrichem, die haar zoon Thijmen zo te zien een groot plezier deed met het pakje.

Het was eigenlijk de bedoeling dat de kinderjuichpakjes van Rian Donders woensdag al in de winkels zouden liggen, maar door grote drukte werd het een dag later. Klanten die bij de winactie een kinderjuichpak hebben gewonnen, zijn per mail op de hoogte gesteld.
Juichpakken van Roy DondersDe kinderjuichpakken volgen op het grote succes van de oranje juichpakken, ontworpen door de Tilburgse stylist Roy Donders. Die pakken waren na het succes van het Nederlands elftal in de groepsfase van het WK voetbal niet meer aan te slepen. Maar de kleinsten onder de Jumbo-klanten zaten zonder pakjes, want ze waren niet in hun maat beschikbaar.
De Veghelse supermarktgigant speelde daar handig op in door op het laatste moment nog met een kindervariant te komen. De pakjes waren alleen te winnen met een kraskaart.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.