Tweetal opgepakt voor liquidatie kickbokser Volkan Düzgün uit Veghel

4 juli 2014 om 12:34
nl
De politie heeft vrijdag nog twee mannen aangehouden voor de liquidatie van kickbokser Volkan Düzgün uit Veghel. Het gaat om een 43-jarige man uit Veghel en een 32-jarige man uit Vught. Eerder werd er al een andere man aangehouden in verband met de moord.
Geschreven door

De mannen zouden betrokken zijn bij de moord op Düzgün, maar meer wil de politie nog niet zeggen. "Het onderzoek is nog in volle gang", zo laat ze weten.
Doodgeschoten op opritDüzgün werd in juli vorig jaar dood gevonden in een auto bij zijn huis. Hij werd verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij tijdens een kickboksgala in Zijtaart, waarbij Youssef Sabbahi werd doodgeschoten.
In september werd verdachte Pat R. opgepakt voor de moord op Düzgün. Hij zit sindsdien vast en komt voorlopig niet vrij. Het bewijs tegen R. bestaat onder meer uit verklaringen van ooggetuigen. Ook beschikt justitie over afgeluisterde gesprekken. Kort voor zijn arrestatie zou R. in een van die gesprekken hebben gezegd dat hij voor God heeft gespeeld en de moord op Düzgün op zijn geweten heeft.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.