PSV-watcher: 'Tim Matavz naar FC Augsburg'

4 juli 2014 om 14:18 • Aangepast 21 november 2020 om 23:36
nl
PSV-voetballer Tim Matavz zou verkocht zijn aan FC Augsburg. Dat meldt FC Onder Ons- en Voetbal International-watcher Thijs Slegers vrijdagmiddag.
Profielfoto van
Geschreven door

De aanvaller zou al onderweg zijn naar de Duitse club om het contract te tekenen. Naar verluidt krijgt PSV vier miljoen euro voor de Sloveen.

Wachten op privacy instellingen...

Schadevergoeding Rubin KazanMatavz kwam in de zomer van 2011 naar Eindhoven, maar hij slaagde er niet in de topspits te worden die PSV in hem zag. De Sloveen speelde 70 eredivisieduels voor de Eindhovenaren, daarin wist hij 24 keer het net te vinden. Dit seizoen werd Matavz in de pikorde voorbijgestreefd door talent Jürgen Locadia.
Matavz zou in de winterstop al uit Eindhoven vertrekken. Het Russische Rubin Kazan nam de Sloveen in eerste instantie over van PSV, maar die verkoop ging om medische redenen uiteindelijk niet door. Matavz eist ondertussen een schadevergoeding van Rubin Kazan omdat in zijn ogen de getekende overeenkomst rechtsgeld is. Hij overweegt om naar de rechter te stappen.
Luuk de JongPSV hoopt op korte termijn Luuk de Jong vast te leggen als nieuwe spits. De Jong groeide bij FC Twente uit tot international, maar bij het Duitse Borussia Mönchengladbach kon hij die stijgende lijn niet doortrekken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.