Eigenzinnige papegaai Johnny neemt de benen en vlucht in boom in Breda

4 juli 2014 om 22:52
nl
Wat hij ook probeerde, Bert Goeree uit Breda kreeg zijn papegaai Johnny niet uit de boom aan de Van de Spiegelstraat. De twee jaar oude vogel zat daar vrijdagavond op zijn gemakje in. De brandweer moest er bij worden gehaald om het beestje uit de boom te krijgen.
Geschreven door

"Wij kregen Johnny van de dierenwinkel als garantie voor de papegaai die eerder dood was gegaan", herinnert Bert zich. Nog nooit heeft Johnny een stap buiten de deur gedaan, maar daar kwam vrijdag verandering in toen zijn baasje even de andere kant op keek. "Hij vloog zo de boom in de tuin in."
Verkeerde naam? Eigenaar Bert riep als een malle naar zijn oogappel, maar zonder resultaat. "Ik riep Johnny, Johnny. Maar hij roept zelf altijd 'Guus', dus ik denk dat dat in de dierenwinkel zijn naam was." Tja, met wat schreeuwen krijg je Johnny echt die boom niet uit. "Hij reageert wel, maar blijft lekker zitten. Denkt: bekijk het maar!"
De brandweer werd ingeschakeld en kwam met twee wagens naar de boom toe. Met een hoogwerker is geprobeerd bij de papegaai te komen, maar Johnny is ervandoor gevlogen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.